Hier vind je informatie over de installatie van een pannenkoekenmaker.

Installatie

Stap 1:

• De machine moet op een vlakke en stabiele ondergrond worden geplaatst.
  • Kies een ondergrond waar het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of in de buurt van een directe warmtebron zoals een fornuis, oven of radiator.
  • Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4 inches) tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen voor ventilatie en gebruiksgemak.

Stap 2:

• Zet het apparaat waterpas met behulp van de stelvoetjes en plaats het apparaat zodanig dat de stekker te allen tijde bereikbaar is.

Het apparaat kan minder goed werken als het niet waterpas staat.