Hittebestendig glas, keramische bakken, koperen en aluminium pannen/potten, pannen met een ronde bodem en een bodem van minder dan 12 cm werken niet met een inductiekookplaat.

A picture containing text, electronics

Description automatically generated

Graphical user interface

Description automatically generated

Stap 1:

• Gebruik de aan/uit-knop om het apparaat aan te zetten.
  • Wanneer het apparaat "AAN" staat, zullen de ventilatoren automatisch starten, dit is normaal. Er is geen mogelijkheid om de ventilatoren te stoppen.
  • Gebruik de temperatuur/vermogen-knop om te kiezen tussen vermogen of temperatuur.

OPMERKING: je kunt de temperatuur instellen van 60°C tot 240°C of het vermogen van niveau 1 tot niveau 10 met behulp van de knoppen "+" & "-". Elk vermogensniveau staat voor een temperatuurstijging van 20°C.

Stap 2:

• Zorg ervoor dat je een pan gebruikt die klaar is voor inductie.
  • Plaats de pan op de plaat en stel de gewenste temperatuur of het gewenste vermogen in.
  • Plaats je product in de pan en kook naar tevredenheid.

OPMERKING: dit apparaat biedt de gebruiker de mogelijkheid een timer in te stellen voor wanneer het apparaat moet uitschakelen. De timer kan worden ingesteld tussen 5 en 180 minuten.

Het toestel is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging voor de veiligheid. Als de temperatuur te hoog wordt, klinkt er een zoemer en schakelt het toestel automatisch uit. Op het display verschijnt tevens code "E02".

Indien de oververhittingsbeveiliging geactiveerd is, laat het toestel dan afkoelen. Na de afkoelingsperiode kan het apparaat weer worden ingeschakeld en zou het weer normaal moeten functioneren.

• Als je klaar bent, gebruik je de "ON/OFF"-knop om het apparaat uit te schakelen.

Stap 3:

• Laat het apparaat een paar uur rusten voordat je het schoonmaakt, want het blijft erg heet, zelfs na het uitschakelen van het apparaat.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, haal dan de stekker uit het stopcontact en reinig het apparaat volgens de aanbevolen instructies voor "schoonmaken".