• Plaats de vaatwasser niet in direct zonlicht.
  • Reinig de vaatwasser niet met een waterslang of water onder hoge druk. Zorg ervoor dat de vaatwasser op een droge plaats wordt geïnstalleerd en niet in een omgeving met water of vocht.
  • Alleen personeel dat getraind is in het gebruik van het apparaat, volgens deze gebruikershandleiding als richtlijn, mag de vaatwasser gebruiken.
  • De apparatuur dient volgens de geldende voorschriften te worden geïnstalleerd. Het apparaat moet ook in een goed geventileerde ruimte of onder een afzuigkap worden geplaatst en gebruikt. Anders kunnen stoom van heet water en overtollig vocht, geproduceerd door het apparaat of andere machines in de omgeving, mechanische of elektrische onderdelen van het apparaat beschadigen.
  • De omgevingstemperatuur van de ruimte waar het apparaat staat, moet tussen +5 graden en +40 graden Celsius liggen.
  • Het apparaat mag niet worden gevuld met water dat warmer is dan +45 graden Celsius.
  • Transporteer het apparaat niet en trek de stekker er niet uit als het in werking is.
  • Wanneer het apparaat gedurende langere tijd zonder pauze moet werken, moet je het apparaat ten minste 1 uur pauze te geven voor elke 4 uur dat het in werking is.
  • Kunststof onderdelen in het apparaat kunnen beschadigd raken door afwasmiddel van slechte kwaliteit. Wij adviseren je contact op te nemen met een professioneel reinigingsbedrijf of met je dealer voor advies of meer informatie.
  • Tussen de watertoevoer en het toestel dient een ontkalker geplaatst te worden. Dit om beschadiging of vermindering van de prestaties van het toestel door een teveel aan kalk te voorkomen.