Dit apparaat mag alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor het is bedoeld en ontworpen. De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door verkeerde bediening en oneigenlijk gebruik.

• Houd het apparaat en de stekker uit de buurt van water en andere vloeistoffen. Mocht het apparaat onverhoopt toch in het water vallen, trek dan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat nakijken door een erkende monteur. Het niet opvolgen van deze instructies kan levensgevaarlijke situaties veroorzaken.
  • Het apparaat mag alleen binnenshuis worden gebruikt.
  • Verplaats het apparaat niet wanneer het in werking is.
  • Dek het apparaat niet af en plaats geen voorwerpen op het apparaat wanneer het in werking is.
  • Probeer nooit zelf de behuizing van het apparaat te openen.
  • Steek geen voorwerpen in de behuizing of openingen van het apparaat.
  • Raak de stekker niet aan met natte of vochtige handen.
  • Gebruik het apparaat niet als het gevallen of op een andere manier beschadigd is. Laat het nakijken en repareren door een erkend installateur.
  • Controleer je gasaansluiting voor elk gebruik. Wanneer je lekkage vermoedt, voer dan een lektest uit, sluit JE gastoevoer af en neem contact op met een vakman om het probleem op te lossen. ATTENTIE! Start het toestel niet wanneer je een gaslek vermoedt.
  • ATTENTIE! Probeer het apparaat niet zelf te repareren. Dit kan levensgevaarlijke situaties veroorzaken.
  • Zorg ervoor dat het netsnoer niet in contact komt met scherpe of hete voorwerpen en houd het uit de buurt van open vuur. Als je de stekker uit het stopcontact wilt trekken, trek dan altijd aan de stekker en niet aan het snoer.
  • Houd het netsnoer uit de buurt van het werkbereik. Niet over tapijten of warmte-isolatie leggen en de kabel niet afdekken.
  • Houd altijd een oogje op het apparaat wanneer het in gebruik is.
  • Kom nooit met je handen in de buurt van de bewegende delen van het apparaat.
  • Laat kinderen nooit zonder toezicht professionele machines gebruiken.
  • Trek altijd de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet wordt gebruikt of voordat je het schoonmaakt.
  • ATTENTIE! Zolang de stekker in het stopcontact zit, is het apparaat verbonden met de stroombron.
  • Houd alle verpakkingen buiten het bereik van kinderen. Verwijder de verpakking in overeenstemming met de voorschriften van de plaatselijke autoriteiten.
  • Schakel het apparaat uit voordat je de stekker uit het stopcontact trekt.
  • Probeer nooit het apparaat aan het netsnoer te verplaatsen of te dragen.
  • ATTENTIE! Dit apparaat wordt heet wanneer het in werking is. Blijf uit de buurt van ontvlambare materialen, vloeistoffen en gassen.
  • Gebruik geen extra apparaten die niet samen met het apparaat zijn geleverd.
  • Plaats het apparaat niet op zijn kant, ondersteboven en kantel het apparaat niet meer dan 45 graden. Ook niet tijdens het transport van het apparaat.
  • Indien verplaatsing gewenst is, zorg er dan voor dat het apparaat afgekoeld is, de stekker uit het stopcontact is gehaald en het gas is afgesloten alvorens dit te doen.
  • De elektrische en gasinstallaties moeten voldoen aan de geldende nationale en plaatselijke voorschriften.