Hier vind je informatie over het schoonmaken van een gas kebab/shoarma grill.

Schoonmaken

Stap 1:

• Controleer de stekker en het netsnoer op beschadigingen. Als een van beide beschadigd is, gebruik het apparaat dan niet. Laat het in plaats daarvan repareren door een erkende elektricien.
  • Schakel het apparaat altijd uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat je het schoonmaakt of onderhoud uitvoert.
  • Laat het apparaat afkoelen voordat je het schoonmaakt of onderhoud uitvoert.

Stap 2:

• Verwijder de lekbak en de spies uit het apparaat.
  • Maak de buitenkant van het apparaat, de accessoires en de losse onderdelen grondig schoon. Als sommige resten moeilijk te verwijderen zijn, gebruik dan wat milde ontvetter en laat het even rusten om de verharde resten zacht te maken.
  • Zorg er tenslotte voor dat alle onderdelen en het toestel droog zijn en monteer alle onderdelen op de daarvoor bestemde plaatsen.

ATTENTIE!

Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen of schuurmiddelen. Gebruik geen oplosmiddelen of reinigingsmiddelen op benzinebasis. Sommige reinigingsmiddelen kunnen schadelijke resten achterlaten of schade aan het apparaat veroorzaken.

Gebruik tijdens het schoonmaken geen schuursponsjes en scherpe of puntige voorwerpen, dit kan schade aan de machine veroorzaken.

Spuit het apparaat nooit schoon en dompel het nooit onder in water of een andere vloeistof, maar veeg de buitenkant af met een vochtige doek. Gebruik geen stoomreiniger om het apparaat schoon te maken

Laat het netsnoer of de stekker nooit nat of vochtig worden.

Reinig het apparaat of de accessoires nooit in de vaatwasmachine.