Hier vind je informatie over de bediening van een grill / lavasteengrill op gas.

Werking

Stap 1:

• Draai de vlamregelklep terwijl je drukt zodat het gas in de leidingen kan stromen, druk vervolgens op de ontsteker om te ontsteken.

OPMERKING: wacht bij het eerste gebruik 15-20 seconden zodat de lucht kan ontsnappen en het gas de pijp kan vullen.

• Eenmaal ontstoken blijf je de klep nog enkele seconden indrukken zodat het thermokoppel de vlam kan vasthouden.

Stap 2:

• Stel de vlam naar wens in tussen de Afbeelding met bijl
Automatisch gegenereerde beschrijving(kleine vlam) en deAfbeelding met bijl
Automatisch gegenereerde beschrijving(grote vlam).
  • Als het apparaat korte tijd niet werkt, kan de klep in de waakvlamstand (¬ ) worden gezet. Dit schakelt de hoofdbrander uit en bespaart aanzienlijk op het gasverbruik.
  • Om het toestel volledig uit te schakelen, draai je de gaskraan in de uit-stand.

Stap 3:

• Draai de gaskraan dicht als je het apparaat niet gebruikt.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, is het raadzaam de stekker uit het stopcontact te halen en de schoonmaakgids te volgen.