Hier vind je informatie over de bediening van een elektrische grill.

Werking

Stap 1:

• Schakel het apparaat in met behulp van de aan/uit-schakelaar (indien van toepassing). Bij toestellen zonder schakelaar draai je de temperatuurknop op de gewenste warmte.

ATTENTIE!

De temperatuurknop moet altijd op nul staan voordat je apparaten met een aan/uit-schakelaar "AAN" of "UIT" zet. Indien dit niet gerespecteerd wordt zal de schakelaar overuren maken door de plotse stroomonderbreking.

• Het controlelampje moet oplichten om aan te geven dat het toestel aan het opwarmen is.
  • - Zodra de temperatuur is bereikt, gaat het lampje uit.

Stap 2:

• Smeer het grilloppervlak in met olie, gebruik het apparaat niet zonder bakolie.
  • Plaats je product op de grill en bak het zoals gewenst.
  • Haal het product van de grill zodra het naar je wens gaar is en schraap de overgebleven stukjes in de afvalopening om je voor te bereiden op het volgende product.

Stap 3:

• Wanneer je het apparaat niet gebruikt, zet je de temperatuur op "0" en schakel je het apparaat uit.

ATTENTIE!

Het wordt aanbevolen het apparaat dagelijks te reinigen om de levensduur ervan te verlengen.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, is het raadzaam de stekker uit het stopcontact te halen en de schoonmaakgids te volgen.