Onjuiste bediening en oneigenlijk gebruik van het apparaat kunnen het apparaat ernstig beschadigen en de gebruikers verwonden. Het apparaat mag alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor het is bestemd en ontworpen.

De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door onjuiste bediening en onjuist gebruik. Dit apparaat mag alleen worden gebruikt om voedsel te braden of te verwarmen.

• Pas op dat je je niet brandt aan het apparaat.
  • LET OP! Raak tijdens het gebruik van het apparaat geen andere elementen aan dan de handgrepen en het bedieningspaneel.

• Houd het apparaat en de stekker uit de buurt van water en andere vloeistoffen. Mocht het apparaat onverhoopt toch in het water vallen, trek dan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat controleren door een erkend installateur. Het niet opvolgen van deze instructies kan leiden tot levensgevaarlijke situaties.

• Probeer nooit zelf de behuizing van het apparaat te openen.

• Steek geen voorwerpen in de behuizing van het apparaat.

• Plaats geen voorwerpen op het apparaat.

• Zet het apparaat niet op zijn kant of ondersteboven neer, ook niet tijdens het transport. Draai het apparaat niet in een hoek van meer dan 45 graden.

• Raak de stekker niet aan met natte of vochtige handen.

• Controleer de stekker en het snoer regelmatig op eventuele beschadigingen. Wanneer de stekker of het snoer beschadigd is, moet je deze door een erkend reparatiebedrijf te laten repareren.

• Gebruik het apparaat niet als het gevallen of op een andere manier beschadigd is. Laat het nakijken en repareren door een erkend reparatiebedrijf.

• Probeer het apparaat niet zelf te repareren. Dit kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

• Zorg ervoor dat het snoer niet in contact komt met scherpe of hete voorwerpen en houd het uit de buurt van open vuur. Om de stekker uit het stopcontact te trekken, altijd aan de stekker trekken en niet aan het snoer.

• Zorg ervoor dat niemand per ongeluk het snoer kan lostrekken of over het snoer kan struikelen.

• Houd altijd een oogje op het apparaat wanneer het in gebruik is.

• Laat kinderen nooit zonder toezicht apparaten gebruiken.

• Trek altijd de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet wordt gebruikt en altijd voordat je het schoonmaakt.

• LET OP! Zolang de stekker in het stopcontact zit, is het apparaat verbonden met de stroombron.

• Schakel het apparaat uit voordat je de stekker uit het stopcontact trekt.

• Draag het apparaat nooit aan het snoer.

• Gebruik geen extra apparaten die niet met het apparaat zijn meegeleverd.

• Schakel het apparaat na gebruik uit door de stekker uit het stopcontact te trekken.

• De elektrische installatie moet voldoen aan de geldende nationale en plaatselijke voorschriften.