Hier vind je informatie over de installatie van een vrieskist.

Installatie

Stap 1:

LET OP! Het wordt aanbevolen om het apparaat met ten minste 2 personen te hanteren en te installeren.

• Zorg ervoor dat het apparaat in een omgevingstemperatuur (tussen 2C - 38C) wordt geplaatst.
  • Zet de handgreep in elkaar en monteer deze en de wielen/voeten (indien nodig).
  • Kies een oppervlak waar het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of in de buurt van een directe warmtebron zoals een fornuis, oven of radiator.
  • Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4 inches) tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen voor ventilatie en gebruiksgemak.

Stap 2:

• Zorg dat er voldoende ruimte (80cm) boven het apparaat is om de deur te openen, aangezien de deur naar boven opengaat.
  • Wacht na de installatie ten minste 2 uur alvorens het apparaat te gebruiken en op het lichtnet aan te sluiten.
  • Steek de stekker in het stopcontact.