Oplossingen

• Controleer de deur en de deurafdichting en zorg ervoor dat ze beide intact zijn. Als de deurafdichting beschadigd is, kun je een nieuwe afdichting kopen (koop: deurafdichting)
  • Zorg ervoor dat de juiste temperatuur is ingesteld op het temperatuurcontrolepaneel.
  • Zorg ervoor dat er voldoende luchtcirculatie is om de compressor te koelen. Kijk bij "Installatie" om te lezen over aanbevolen plaatsing.
  • Reinig het apparaat volgens de instructies onder "Schoonmaken".