Hier vind je informatie over hoe je je nieuwe flessenkoeler moet instellen.

Eerste gebruik

• Pak je apparaat uit en controleer het onmiddellijk na ontvangst. Neem onmiddellijk contact op met je dealer als er verborgen gebreken of schade aan het toestel zijn.

Bewaar al het verpakkingsmateriaal voor het geval het apparaat moet worden teruggezonden of voor inspectie door de vrachtvervoerder.

• Verwijder eventuele beschermfolie van alle oppervlakken.

• Zorg ervoor dat het apparaat 10 cm van alle andere voorwerpen of muren wordt geplaatst.

LET OP! Deze ruimte is nodig voor een goede ventilatie en voor eventuele condensatie die aan de zijkanten of achterkant van het apparaat kan ontstaan.

Zorg ervoor dat de temperatuur in de nabijheid van het apparaat tussen 2 en 38 graden is. Andere temperaturen kunnen het koelvermogen doen dalen of zelfs het apparaat beschadigen.

Om er zeker van te zijn dat alle koelvloeistof en olie in het koelsysteem goed zijn bezonken, moet je het apparaat enkele uren rechtop laten staan voordat je het inschakelt. Indien het apparaat voor of tijdens de levering horizontaal gekanteld was, moet je het minstens 8 uur rechtop laten staan alvorens het "AAN" te zetten.

• Voordat je het apparaat voor de eerste keer gebruikt, is het raadzaam het apparaat schoon te maken volgens de aanwijzingen onder "Schoonmaken".

• Wacht na het schoonmaken tot het apparaat volledig droog is en steek dan de stekker in het stopcontact.

• Zet het apparaat waterpas en plaats het zodanig dat de stekker te allen tijde bereikbaar is.